Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Formentera acull el lliurament dels premis escolars de dibuix i redacció del Parlament

16 de mayo de 2014

Dia 2 de juny es procedirà al lliurament dels premis categoria “Menorca”, en un acte que se celebrarà a Alaior. 

Avui matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors del X concurs de dibuix i VII concurs d’expressió escritaUn Parlament per a tots i totes”, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears. L’escenari ha estat la Sala Municipal de Cultura de Formentera.

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Margalida Durán, qui ha estat acompanyada per la diputada de Formentera Margalida Font, per la vicepresidenta i consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Sònia Cardona, i pel delegat territorial del Govern de les Illes Balears a Formentera, José Alcaraz.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern balear ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots els centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida, tant entre el professorat com entre els alumnes, amb una participació de 1.930 dibuixos i 1.290 redaccions, de 68 centres.

Categories dels premis

Tots els centres de primària de Formentera han participat en ambdós concursos: el CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu i el CEIP Sant Ferran de ses Roques.

El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Laura Marion Pérez Guzmán, del CEIP Mestre Lluis Andreu, mentre que el d’expressió escrita l'ha guanyat Mariona Ponti Alarcón, del CEIP El Pilar. També s'ha lliurat el 2n premi "Illes Balears" de dibuix a Juancho Sol Picca Rigada, del CEIP Mestre Lluís Andreu.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2015 del Parlament.

Dia 2 de juny es procedirà al lliurament del premi categoria “Menorca”, en un acte que se celebrarà a Alaior.

Més informació ...