Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament sol·licita al Govern que continuï desenvolupant mesures per a la simplificació administrativa

27 de mayo de 2014

També demana que s'adoptin les mesures necessàries per aconseguir l'eliminació de duplicitats en coordinació amb el Govern de l'Estat.

El Ple del Parlament ha aprovat aquest matí per 34 vots a favor (Popular) i 22 vots en contra (Socialista, MÉS i Margalida Font), sol·licitar al Govern de les Illes Balears "que continuï desenvolupant mesures per a la simplificació administrativa, amb les quals s'aposti per una administració més propera i eficaç per al ciutadà".

A la proposició no de llei, presentada pel Grup Parlamentari Popular i defensada pel diputat Fernando Rubio, també s'ha aprovat sol·licitar a l'executiu autonòmic "que adopti les mesures necessàries per tal d'aconseguir l'eliminació de duplicitats de manera coordinada amb les tasques posades en marxa pel Govern de l'Estat".

En torn de fixació de posicions, pel Grup Parlamentari Socialista ha intervingut Lourdes Aguiló, mentre que pel Grup Parlamentari MÉS ho ha fet Nel Martí. Ambdós portaveus de l'oposició s'han manifestat en contra de la iniciativa popular.

Més informació ...