Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull la presentació i la lectura del "Manifest per la il·lusió" de l'ONCE

10 de junio de 2014

L'ONCE i la seva fundació donen suport a una iniciativa que neix des del Concurs Escolar que tots els anys convoquen i que, en aquesta edició, ha consistit a proposar als escolars que fessin una campanya perquè la il·lusió tengui oficialment un dia en el nostre calendari: l'11 de novembre de cada any.

La presidenta del Consell Territorial de l'ONCE, María del Carmen Soler, ha presentat avui dimarts, minuts abans de l’inici de la sessió plenària, el "Manifest pel Dia Europeu de la Il·lusió". La lectura l’han realitzada dues persones amb discapacitat.

Aquest manifest s'ha elaborat a partir dels més de 20.000 motius per a la il·lusió proposats pels més de 100.000 alumnes de tota Espanya (556 escolars de Balears) que han participat aquest any en el 30è Concurs Escolar ONCE i la seva fundació. El document serà lliurat a les diferents administracions autonòmiques, nacionals i europees per impulsar el "Dia de la Il·lusió".

El manifest també es vol presentar al Congrés dels Diputats de Madrid el proper 20 de juny, coincidint amb el Campament de la Il·lusió, en el qual participaran els alumnes guanyadors del XXX Concurs Escolar de l'ONCE i la seva fundació.

L’acte, que ha estat presidit per Margalida Durán, ha comptat amb la presència del president del Govern de les Illes Balears, de membres de la Mesa i de diputats i diputades del Parlament.

Més informació ...