Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

L'ONCE ha guardonat el Parlament amb un dels Premis Solidaris 2014

9 de julio de 2014

El Parlament de les Illes Balears és el primer d’Espanya, guardonat amb un premi solidari ONCE, per l'esperit de consens dels parlamentaris a aprovar per unanimitat iniciatives socials.

 

La presidenta Margalida Durán, ha rebut, en nom de tots els diputats i diputades el guardó de Solidaris ONCE Illes Balears 2014, de mans del vicepresident del Consell General de l’ONCE, Andrés Ramos. Durán ha agraït a l’ONCE i els membres del jurat aquest reconeixement, recordant “que el Parlament ha d’estar ben atent al que la societat li demana, especialment, si aquestes demandes son fetes pels col·lectius més vulnerables i que més ajuda necessiten per gaudir dels seus drets en igualtat de condicions que la resta de ciutadans i ciutadanes. Una bona mostra d’aquesta acció conjunta és l’aprovació per unanimitat de dues iniciatives legislatives amb les quals es dona resposta a una petició de la societat, i que són, en gran part, les responsables que avui siguem aquí".

 

El Parlament de les Illes Balears, ha estat mereixedor d’aquest guardó, atorgat per l’ONCE Illes Balears dins la categoria estaments de l'Administració Pública, per la seva contribució i col·laboració en l'elaboració de normatives beneficioses per al sector de la discapacitat i del tercer sector social i de reformes legislatives que han afavorit, en gran mesura, la integració social i laboral dels sectors més desafavorits de la societat balear i per l'esperit de consens que ha portat als parlamentaris a aprovar-les per unanimitat.

En aquest sentit, hem de recordar que el Parlament durant la present legislatura ha debatut i aprovat per assentiment de tots els grups parlamentaris i diputats no adscrits, lleis de gran rellevància social com són la de cans d'assistència i la que modifica la Llei de serveis socials de les Illes Balears.

El jurat d’aquesta tercera edició ha estat integrat per representants de l’ONCE, de la Plataforma del Tercer Sector Social, del CERMI a les Illes Balears, de l’Administració Pública, a nivell autonòmic i insular i de representants dels mitjans de comunicació.

Més informació ...