Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

La Junta de Portaveus acorda celebrar dues sessions plenàries extraordinàries

15 de julio de 2014

Se celebraran dia 23 de juliol a partir de les 11.00 h.

 

Avui matí la Junta de Portaveus ha aprovat la celebració de dues sessions plenàries extraordinàries pel dia 23 de juliol, per atendre la petició del Govern de les Illes Balears de poder debatre projectes de llei pendents.

La primera sessió consistirà amb el debat de les esmenes a la totalitat presentades al Projecte de llei d’ordenació minera de les Illes Balears, pels Grups Parlamentaris Socialista MÉS.

La segona sessió, debatrà el dictamen del Projecte de llei del joc i les apostes a les Illes Balears.

Així mateix, la Junta de Portaveus no ha atès la petició del Grup Parlamentari Socialista que demanava la compareixença urgent del president del Govern de les Illes Balears, davant el Ple de la Cambra, per tal d’informar de la gestió sobre el nou model de finançament de les comunitats autònomes i de les inversions de l’Estat a les Illes Balears.

Per últim ha atès la petició del Grup Parlamentari Socialista sobre la petició de la convocatòria d’una sessió de la Diputació Permanent, per tal de debatre l’acord de convocatòria de Sessió Plenària extraordinària amb un ordre del dia determinat, que se celebrarà el dia 23 de juliol a les 10.00 h.