Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament rep la visita dels infants sahrauís que gaudeixen del programa Vacances en pau

24 de julio de 2014

El Parlament de les Illes Balears ha acollit avui matí la visita dels 97 nins i nines sahrauís que, juntament amb les seves famílies d'acolliment, gaudeixen del programa "Vacances en Pau" que organitza cada any l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí. 

La presidenta del Parlament, Margalida Durán, ha rebut avui dijous una representació de nins i nines procedents d'un campament sahrauí que formen part, juntament amb les famílies d'acolliment, del programa 'Vacances en  Pau', organitzat per l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí.

Han vingut acompanyats  per la presidenta de l'associació, Catalina Rosselló, pel delegat del Poble Sahrauí a les Illes Balears, Mohamed Mustaphá, i per les famílies d'acolliment respectives.

La presidenta de l'associació,  Catalina Rosselló, "ha agraït la recepció que ha brindat el Parlament, com un acte de reconeixement del poble balear al poble sahrauí".

La presidenta Margalida Durán ha destacat "la importància de la feina feta per l'associació des de l'any 1987, perquè no caiguin en l'oblit les dures condicions de vida del territori del Sàhara, i la labor encomiable de les famílies per millorar  les condicions de vida  d'aquests infants". Ha manifestat que “el Parlament està molt sensibilitzat amb la causa per tots i cada un dels politics aquí representats”.

Més informació ...