Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament insta el Govern a liderar el diàleg per pactar el nou director d'IB3

4 de noviembre de 2014

El primer punt de la moció del Grup Socialista ha estat aprovat.

El Parlament de les Illes Balears instarà el Govern de les Illes Balears a liderar un procés de diàleg entre totes les forces polítiques amb representació parlamentària per tal de pactar la cobertura de la vacant deixada pel Sr. José Manuel Ruiz al Consell de Direcció de forma consensuada i, així, nomenar una nova persona que ocupi el seu lloc tant al Consell com al capdavant de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, IB3, com a nou director general de l’ens, escollit per consens, un cop escoltades les entitats representatives del sector audiovisual.

 Aquest ha estat l'únic punt aprovat per assentiment d'una moció presentada pel Grup Parlamentari Socialista relativa a política  general del Govern per garantir el compliment de la funció de servei públic de la radiotelevisió autonòmica.

La resta dels punts de la iniciativa, que ha estat defensada pel diputat Cosme Bonet, han estat rebutjats per 31 vots en contra (Popular) i 25 a favor (Socialista, MÉS, Antoni Pastor i Margalida Font).

Al debat, en torn de fixació de posicions, han intervingut David Abril (MÉS) i Alejandro Sanz (Popular).

 

 

 

Més informació ...
Documents