Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Margalida Durán presenta una nova edició dels concursos escolars de dibuix i de redacció

24 de noviembre de 2014

El Parlament, després de la bona acollida i participació dels anys passats, ha convocat una nova edició dels concursos de dibuix i d’expressió escrita entre els escolars de les Illes Balears.

La presidenta del Parlament, Margalida Durán, acompanyada de la directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, Isabel Cerdà, ha presentat la XI edició del concurs de dibuix "Un Parlament per a tots" i la VIII edició del concurs d’expressió escrita "Valors i Parlament". L’acte s’ha desenvolupat a la sala de Plens del Parlament amb un grup de 55 alumnes del 3r cicle de primària del CEIP Es Fossaret de Sóller, que, acompanyats dels seus mestres, han realitzat els primers dibuixos d’aquesta edició del concurs.

Per a Margalida Durán "l’objectiu d’aquests concursos, que van adreçats als alumnes de 6è de primària de totes les illes és molt clar, i és el mateix que el de les visites guiades: donar a conèixer el Parlament i explicar quines en són les principals funcions. Mitjançant aquests concursos i el seu material pretenem que es conegui el Parlament, que se sàpiga per què és tan important, i així poder arribar a tot l'alumnat de les Illes Balears”.

L’edició d’enguany està adreçada aproximadament als 11.500 alumnes de 6è de primària dels devers 300 centres escolars de primària de Balears. La presidenta Durán ha afirmat també que actualment "el concurs de dibuix i de redacció del Parlament és el de més èxit de participació de les Illes Balears" i espera que en aquesta nova edició se superin les dades de participació de les edicions passades.

Tots els alumnes de 6è de primària de les Illes rebran una carpeta amb material de divulgació sobre el Parlament i de treball per als alumnes. La participació dels escolars consistirà, com a les anteriors edicions, en la realització d’un dibuix amb un lema escrit que tengui relació amb les funcions i l’organització del Parlament i d’una redacció que reculli algun dels valors anotats. El termini de presentació dels treballs finalitza dia 30 de gener de 2015.

Més informació ...