Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull la presentació d'un llibre relatiu al futur territorial de l'Estat espanyol

11 de diciembre de 2014

Margalida Durán ha iniciat l'esdeveniment amb unes paraules de benvinguda. Seguidament donà  la paraula a Llorenç Huguet qui ha moderat les intervencions. Han intervingut Maria Ballester, Joan Oliver Araujo i Rafel Perera.

Avui capvespre, el Parlament de les Illes Balears ha acollit la presentació del llibre "El futuro territorial del Estado español: ¿Centralización, autonomía, federalismo, confederación o secesión?, que ha dirigit el catedràtic de dret constitucional de la Universitat de les Illes Balears, Joan Oliver Araujo i ha coordinat per Maria Ballester, Vicente J. Calafell i Alberto Oehling.

L'acte ha començat amb unes paraules de benvinguda de Margalida Durán, presidenta del Parlament, qui ha donat la paraula a Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, a Rafel Perera, president del Consell Consultiu, i als coautors de la publicació Joan Oliver AraujoMaria Ballester.

El llibre que avui s'ha presentat té el seu origen en les Jornades celebrades els passats dies 23 i 24 de maig del 2013, a la Universitat de les Illes Balears, i recull una multiplicitat d'opinions i visions sobre el futur de l'organització territorial de l'Estat espanyol per part d'especialistes, no només en Dret, sinó també en altres matèries, de dins i fora d'Espanya.

L'obra, que s'estructura en cinc grans capítols i que recull trenta-quatre treballs, ha estat prologat per Luis López, magistrat del Tribunal Europeu de Drets Humans i catedràtic de Dret Constitucional de la Universidad Carlos III de Madrid.

 

 

Més informació ...
Documents