Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Formentera acull el lliurament dels premis escolars de dibuix i redacció del Parlament

27 de marzo de 2015

Avui matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors del XI concurs de dibuix i VIII concurs d’expressió escritaUn Parlament per a tots i totes”, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears. L’escenari ha estat la Sala de Cultura de Formentera (Cinema).

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Margalida Durán, qui ha estat acompanyada per la vicepresidenta i consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Sònia Cardona, i pel delegat territorial del Govern de les Illes Balears a Formentera, José Alcaraz.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern balear ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots els centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida, tant entre el professorat com entre els alumnes, amb una participació de 1.860 dibuixos i 1.021 redaccions, de 78 centres.

Categories dels premis

Tots els centres de primària de Formentera han participat en ambdós concursos: el CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu i el CEIP Sant Ferran de ses Roques.

El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Marta Moreno, del CEIP Mestre Lluis Andreu, mentre que el d’expressió escrita l'ha guanyat Giulio Tommaso, també del CEIP Mestre Lluis Andreu.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2016 del Parlament.