Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Els partits polítics amb representació parlamentària signen el Pacte per a la Inclusió Social

1 de diciembre de 2015

La iniciativa prové d’EAPN-Illes Balears. Xarxa per a la inclusió Social, que té com a objectiu actuacions en defensa dels col·lectius de pobresa i exclusió social.

Els partits polítics amb representació parlamentària han signat avui matí, en presència de la presidenta del Parlament Xelo Huertas, un Pacte per a la Inclusió Social.

L'objecte del document signat a la Sala de les Passes Perdudes del Parlament,és doble: per una part, "millorar les condicions de vida de les persones en situació de pobresa i d'exclusió social" i, per altra, "facilitar i enfortir les activitats de les entitats socials que treballen amb aquests col·lectius".

Per tal d'assolir aquests objectius d'actuació, les parts signants s'han compromès a introduir a les administracions públiques de les Illes Balears (govern, consells i ajuntaments) tot un seguit de mesures orientades a "la inclusió social de les persones en situació de pobresa i/o exclusió social" i, a més, a "la simplifiació i facilitació de la relació de les entitats socials que treballen amb aquests col·lectius amb l'Administració".

La vigència d'aquest acord marc s'estableix per quatre anys, amb un compromís de revisió anual.

El Pacte per a la Inclusió Social ha estat signat pels representants dels partits polítics amb representació parlamentària, Miquel Vidal (Partit Popular), Francina Armengol (PSIB-PSOE), Alberto Jarabo (Podem), Gabriel Barceló (MÉS per Mallorca), Jaume Font (El Pi), Olga Ballester (Ciutadans), Sílvia Tur (Gent per Formentera) i per la presidenta de la Xarxa per la Inclusió Social, Margalida Jordà.

Més informació ...