Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Membres del consell de direcció de l'Ens Públic de RTVEIB prenen possessió al Parlament

16 de diciembre de 2015

Foren elegits durant la sessió plenària de dia 9 de desembre.

Avui matí s'ha procedit a la presa de possessió dels nous membres del Consell de Direcció de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Per renovació parcial, d'acord amb l'article 16.4 de la Llei 15/2010, de 22 de desembre, de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears ho han fet: Jordi Bayona, Margarita Cardona, Antoni Mascaró i Maria Bau.

Per cobrir les vacants produïdes com a conseqüència de les renúncies hagudes al si del Consell de Direcció de l'esmentat Ens Públic ho han fet: José Luis Sintes i Kathrine Susan Wenham Cocks.

Cal recordar que el passat divendres dia 11 de desembre, el nou director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i del Consell de Direcció, Andreu Manresa, també va prendre possessió davant la Mesa.

La presidenta Xelo Huertas, durant la seva intervenció, ha manifestat que tant el nou director general com els membres del Consell de Direcció "tenen per endavant una sèrie de reptes absolutament imprescindibles per escometre i, a més, amb urgència". Per a la presidenta del Parlament, "els mitjans de comunicació públics de les Illes Balears han de ser absolutament independents, han de guiar-se per criteris exclusivament d'objectivitat i bon fer basats en l'estricta professionalitat". A més, ha demanat, "que es faci una televisió i ràdio entretinguda i divertida, que faci goig de veure i escoltar de la qual ens poguem sentir orgullosos".

Més informació ...