Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament lliura els premis "Un Parlament per a tots i totes" als guanyadors d'Eivissa

2 de junio de 2016

Demà divendres, dia 3, es procedirà al lliurament dels premis categoria “Formentera”. El dibuixos i les redaccions premiades es publicaran en el proper calendari 2017 del Parlament.

Avui matí, al Centre Cultural Can Ventosa, s'han congregat més de 300 escolars d'Eivissa per celebrar l’acte de lliurament de premis als guanyadors del XII concurs de dibuix i IX concurs d’expressió escritaUn Parlament per a tots i totes”, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears.

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, qui ha estat acompanyada pel secretari segon de la Mesa del Parlament, Miquel Àngel Jerez, pel president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, pel primer tinent de batle de l'Ajuntament d'Eivissa, Alfonso Molina, per la delegada territorial d’Educació a Eivissa del Govern de les Illes Balears, Margalida Ferrer i els diputats autonòmics Aitor Morrás i Silvia Limones.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern balear, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.142 dibuixos i 1.435 redaccions de 78 centres escolars.

Categories dels premis

Els centres d'Eivissa que hi han participat són: CEIP Portal Nou (Eivissa), CEIP Puig d'en Valls (Sta. Eulàlia des Riu), CEIP l'Urgell (Sant Josep de Sa Talaia), CEIP Sa Bodega (Eivissa), CEIP Sa Graduada (Eivissa), CC Can Bonet (Sant Antoni de Portmany), CC Ntra. Sra. de la Consolació (Eivissa), C Monra International (Eivissa), CEIP Sant Carles (Sta. Eulàlia des Riu) i CEIP Can Misses (Eivissa). 

 El 1r premi Eivissa de dibuix ha correspost a Ikram Skel·ly, del CEIP Can Misses (Eivissa) i el 1r premi Eivissa d’expressió escritaMar Riera, del CEIP Sa Bodega (Eivissa).

El premi al centre més implicat ha correspost al CEIP Portal Nou (Eivisssa).

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiades sortiran en el proper calendari 2017 del Parlament.

Demà divendres, dia 3, es procedirà al lliurament dels premis categoria “Formentera”, a la Sala de Cultura (Cinema), a les 11.00 h.