Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Formentera acull el lliurament dels premis escolars de dibuix i redacció del Parlament

3 de junio de 2016

Avui matí, a la Sala de Cultura de Formentera (Es cinema), s'han congregat més de 80 escolars de Formentera per celebrar l’acte de lliurament de premis als guanyadors del XII concurs de dibuix i IX concurs d’expressió escritaUn Parlament per a tots i totes”, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears.

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, qui ha estat acompanyada per la consellera de Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Susana Labrador i pels   diputats al Parlament de les Illes Balears, Silvia Tur i Salvador Aguilera.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern balear, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots els centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.142 dibuixos i 1.435 redaccions de 78 centres escolars.

 Categories dels premis

Tots els centres de primària de Formentera han participat en ambdós concursos: el CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu i el CEIP Sant Ferran de ses Roques.

El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Sol Álvarez, del CEIP El Pilar, mentre que el d’expressió escrita l'ha guanyat Agnés Yern, del CEIP Sant Ferran de ses Roques.

També s'ha lliurat el 2n premi de la categoria 'Illes Balears' que ha correspost a Àngela Xian Ferrer, també del CEIP Sant Ferran de ses Roques.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2017 del Parlament.