Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament ha acollit el V Parlament infantil

18 de noviembre de 2016

Amb motiu del Dia Universal de la Infància, el qual es commemora cada 20 de novembre, el Parlament de les Illes Balears, UNICEF Comitè Balears i l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor han organitzat conjuntament la segona setmana de la infància.

Amb motiu del Dia Universal de la Infància, que es commemora cada 20 de novembre, el Parlament de les Illes Balears, UNICEF Comitè Balears i l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor han organitzat conjuntament la segona setmana de la infància que ha conclòs avui matí amb una sessió parlamentària infantil.

La cinquena edició del Parlament infantil ha tractat temes relatius als drets de la infància com la protecció dels menors, l'acolliment de joves refugiats, la salut, la igualtat d'oportunitats i la protecció de menor.

En aquesta ocasió més de 60 infants de Palma, Manacor, Santa Maria del Camí, Santanyí, Maó, Eivissa, Santa Eulària des Riu i Formentera han presentat les seves propostes, atentament escoltats per diputats i diputades del Parlament de les Illes Balears.

 

 

Més informació ...