Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull el 40 aniversari d´ALCER-Illes Balears

14 de diciembre de 2016

El Parlament de les Illes Balears ha acollit avui capvespre la celebració del 40 aniversari d´ALCER-Illes Balears, associació per a la lluita contra les malalties del ronyó, amb l'assistència de la presidenta del Parlament Xelo Huertas, qui ha rebut en audiència la directiva de l'associació minuts abans de l'inici de l'acte commemoratiu.

Tot seguit l´acte ha començat amb unes paraules de benvinguda de la presidenta qui ha aprofitat per encoratjar als qui encara no s'han fet donants "a què ho faceu el més aviat possible".

A continuació s´ha procedit a la projecció d’un vídeo amb la història dels 40 anys d’ALCER-Illes Balears (https://www.youtube.com/watch?v=b1rVo0OwFgw).

A l'acte, on ha assistit nombrós públic, ha estat encapçalat, juntament amb la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, per Manuela de la Vega, presidenta d´ALCER-Illes Balears, Juan Buades, cap del servei de nefrologia de l´Hospital Son Llàtzer, Julio Velasco, coordinador de transplantaments de l´Hospital Son Espases i Javier Lumbreras, nefròleg pediàtric, els quals han pronunciat unes paraules.

La commemoració del 40 aniversari d'ALCER-Illes Balears ha finalitzat amb el lliurament per part de la presidenta del Parlament Xelo Huertas, d'una placa commemorativa a la presidenta d'ALCER, Manuela de la Vega.

Més informació ...