Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Jornada de portes obertes al Parlament de les Illes Balears

27 de febrero de 2017

El proper dia 1 de març, amb motiu del Dia de les Illes Balears, el Parlament obrirà les portes de pinte en ample, perquè la ciutadania pugui fer una visita guiada a la seva seu i conèixer de primera mà la cambra parlamentària.

Hi haurà visites guiades cada hora en punt (de les 16.00 h a les 20.00 h) i es farà un ampli recorregut per les sales de l’edifici. En el transcurs de les visites s’explicarà el funcionament, l’organització i la composició del Parlament, així com la història d’un dels edificis més emblemàtics de la nostra comunitat, l’antiga seu del Círculo Mallorquín.

El recorregut guiat comença pel vestíbul d’entrada del carrer Conquistador, des d’on s’accedeix a la primera planta per visitar l’esplèndida biblioteca i la Sala Verda. En el decurs de la visita per la planta noble, el ciutadà coneixerà l’artística sala Montenegro (sala d’audiències), la Sala de Passes Perdudes (antic “salón Rojo”) i l’emblemàtica sala de Cariàtides, l’actual sala de Plens, decorada amb les pintures de Ricard Anckermann. La visita, d’una hora de durada aproximadament, acaba a la Sala del Senat. 

Més informació ...
Documents