Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Baltasar Picornell rep els estudiants de Binissalem per escoltar el projecte 'Corr Pressa'

4 d'abril de 2017

Aquest projecte té com a objectiu conscienciar els alumnes, i la comunitat educativa en general, de l'actual crisi de refugiats.

Avui matí el president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut una representació dels alumnes de 1r d'ESO de l'Institut de Binissalem amb l'objectiu d'explicar el projecte 'Corr Pressa'.

Aquest projecte té com a objectiu conscienciar els alumnes i la comunitat educativa en general, de l'actual crisi de refugiats. Com a producte final del projecte, els alumnes organitzaran dos concerts i una cursa solidària amb convidats d'altres centres educatius de la comarca i resta de Mallorca. La recaptació es donarà al Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació perquè la inclogui en el projecte de Suport a la gestió de l'acolliment i a l'atenció sanitària a la població siriana refugiada dea Quios.

Els alumnes han lliurat al president Picornell un dossier explicatiu del projecte amb alguns documents que il·lustren l'abast i la importància d'aquest projecte. També han convidat al president a l'acte final, la cursa de solidària que es farà a Binissalem dia 11 d'abril.