Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president del Parlament rep en audiència representants de CERMI Illes Balears

6 d'abril de 2017

 

 

 

El President del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència a  representants de CERMI-Illes Balears. Han assistit els membres de la Junta Directiva de l'entitat: el president, Guillem Febrer, el vicepresident, Jesús Luna,  la secretària general, Mari Carmen Soler, el delegat territorial  de la ONCE Illes Balears, Josep Vilaseca i Aurora Bonet i Sonia Castro, vocals.

El motiu de la visita  entre altres temes, ha estat  la reivindicació d'un intergrup parlamentari i la máxima celeritat a la tramitació de la Llei d'Accesibilitat.

CERMI-Illes Balears integra 62 entitats amb 1.800 professionals i 600 voluntaris que treballen amb més de 8.000 persones amb discapacitat física, orgànica, intel·lectual, auditiva, visual o per malaltia mental–. Formen part de CERMI-Illes Balears: la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat; la Federació balear de familiars i malalts mentals (FEBAFEM); la Federació d'entitats i serveis de salut mental de Mallorca (FESSMM); la Federació de persones amb discapacitat física i físico-psíquica (Predif Illes Balears); ONCE Illes Balears; la Federació balear d'organitzacions en favor de les persones amb discapacitat Intel·lectual (PLENA INCLUSIÓN Illes Balears); Fòrum per la Qualitat (FOQUA) I l'Associació de paràlisi cerebral (ASPACE).

Més informació ...