Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El jurat ja ha decidit els guanyadors del concurs escolar "Un Parlament per a tots i totes"

19 d'abril de 2017

Properament el Parlament celebrarà actes a cada una de les illes on s'anunciaran els guanyadors i es lliuraran els premis.

El jurat del concurs de dibuix i d'expressió escrita "Un Parlament per a tots i totes" ja s'ha reunit per elegir els guanyadors de la XIII edició del concurs de dibuix "Un Parlament per a tots i totes" i la X edició del concurs d'expressió escrita "Valors i Parlament". Han format part del jurat el president del Parlament, Baltasar Picornell, personal de la direcció general  d'Innovació i Comunitat Educativa de la conselleria d'Educació i Universitat i funcionariat de la mateixa cambra.

Aquest concurs que anualment organitza la cambra autonòmica s'ha adreçat a tot l'alumnat de 6è de primària dels centres escolars de Balears, els quals reberen una carpeta amb material de divulgació sobre el Parlament. La participació dels escolars ha consistit en la realització d'un dibuix amb un lema relacionat amb les funcions i l'organitació del Parlament i en la redacció que recull algun dels valors anotats.

Asenyalar que en total s'han presentat 3.366 treballs de l'alumnat de les quatre illes.

El Parlament celebrarà actes a cada una de les illes on es donaran a conèixer els guanyadors i es lliuraran els premis a les categories Illes Balears i Mallorca (1 de juny), Menorca (2 de juny), Eivissa (8 de juny) i Formentera (9 de juny).