Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president del Parlament visita Menorca en viatge institucional

20 d'abril de 2017

Vol acostar la institució parlamentària a totes les illes i conèixer de primera mà la realitat de tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears. La setmana que ve viatjarà a Eivissa i a Formentera.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha viatjat avui a Menorca en visita institucional amb la intenció de treballar per assolir una major proximitat entre el Parlament i les illes.

Al matí ha estat rebut en audiència per la presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, els quals han coincidit en la necessitat de fer més propera la Cambra autonòmica a l'Illa i han comentat sobre les lleis que a l'actualitat s'estan tramitant al Parlament.

A continuació, el president Picornell s'ha reunit amb membres del Consell de Menorca i els diputats per Menorca Maria José Camps, Josep Castells, Patricia Font, Juan Manuel Lafuente, Nel Martí i Damià Borràs.

Tot seguit el president ha visitat el centre de dia i els tallers ocupacions d'Asinpros (Associació insular d'atenció a persones amb discapacitat de Menorca), acompanyat pel seu president Manuel Solá i la resta de la junta directiva. Aquesta associació de Maó enguany celebra els 50 anys.

A l'horabaixa, el president del Parlament s'ha reunit amb entitats de la societat civil menorquina: la Plataforma Afectats Hipoteca Menorca, la Plataforma Benvinguts Refugiats Menorca i l'Obra Social Menorca.

 

 

 

Més informació ...