Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president del Parlament visita Formentera i Eivissa en viatge institucional

27 d'abril de 2017

Vol acostar la institució parlamentària a totes les illes i conèixer de primera mà la realitat de tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears. 

El president del Parlament, Baltasar Picornell, viatjà ahir a Formentera i avui s'ha traslladat a Eivissa en visita institucional amb la intenció de treballar per assolir una major proximitat entre el Parlament i les illes. La setmana passada ja viatjà a Menorca amb la mateixa finalitat.

Al matí el president Picornell ha estat rebut en audiència pel president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer. A continuació ha mantingut una reunió amb consellers de l'illa, amb els quals s'han tractat temes que els preocupen, com els fondejos, la protecció de la posidònia, l'arribada de cotxes a l'illa i les particularitats de la institució que representen, entre altres qüestions. Els presidents han agraït la reunió celebrada per primera vegada al Consell Insular de Formentera i han acordat fomentar i incrementar les relacions entre ambdues institucions.

A Eivissa el president del Parlament ha estat rebut en audiència pel president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Torres i la vicepresidenta Viviana de Sans. Tot seguit s'han reunit amb els consellers i alguns diputats del Parlament de les Illes Balears per Eivissa.

Al mateix que a Menorca, el president del Parlament ha volgut aprofitar la visita a les Pitiüses per mantenir reunions amb diferents associacions cíviques. Ahir a Formentera, es reuní amb el Fòrum per la Memòria d'Eivissa i Formentera, amb el seu vicepresident Artur Parrón i el membre del Fòrum Santi Colomar.

Avui horabaixa, al Consell Insular d'Eivissa, el president del Parlament ha mantingut  amb la Plataforma Sociosanitària (AFFARES), amb el GEN-GOB Eivissa, Amics de la Terra i Prou, amb la Plataforma d'Afectat per la Hipoteca (PAH Eivissa) i amb l'Assemblea de Docents i Associació Pitiüsa per la Inclusió Educativa i Social (APIES).

Més informació ...