Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament conmemora la firma del conveni de Viena

26 d'abril de 2017

 

 

 

El Parlament de les Illes Balears ha acollit l´acte de commemoració de la signatura del Conveni de Viena sobre Relacions Diplomàtiques. Un document que fou signat el 24 d'abril de 1863, format per 79 articles que regulen les relacions consulars com tot allò que es refeerix a l'estaut de les oficines i als funcionaris consulars.

La secretària primera  de la Mesa del Parlament de les Illes Balears  Joana Aina Campomar, ha rebut en audiència el cònsol de Colòmbia, Diego Felipe Cadena, en representació de  la degana del Cos Consular, Hanane Saadi, qui no ha pogut assistir a l'acte.

L'acte de recepció ha començat amb les paraules de benvinguda de la secretària primera del Parlament, qui ha rememorat l´esperit de pau, tolerància i respecte entre les nacions que va inspirar la signatura del Conveni de Viena.

A continuació Diego Felipe Cadena, s'ha adreçat als assistents agraïnt la feina de tots els cònsols i valorant la societat mallorquina com exemple de superació de dificultats i destacant l´esperit emprenedor d´aquesta.