Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull una Jornada sobre Economia Circular

2 de mayo de 2017

Hi participen, entre altres autoritats i experts, Joanna Drake, directora general adjunta a la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea.

El Parlament de les Illes Balears acull avui matí una Jornada sobre Economia Circular organitzada pel Centre Balears Europa. L'acte s'ha encetat amb les paraules de benvinguda del president del Parlament, Baltasar Picornell, qui  ha agraït a l'organització de les ponències haver comptat amb persones expertes en la matèria dins l'àmbit de la implementació de l'economia circular que realitza la comunitat europea a les regions. Tot seguit, Gabriel Barceló, vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, ha obert la jornada.

A la primera ponència, sota el títol "L'economia circular a les regions europees: el necessari impuls de les institucions", hi participen Joanna Drake, directora general adjunta a la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea; Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears i Frederic López, membre del gabinet del diputat del Parlamente Europeu, Francesc Gambús. Modera les intervencions, la directora genrent del Centre Balears Europa, Marta Neus  López.

A la segona ponència, que s'iniciarà a partir de les 11.30, sota el títol 'Implementació de l'economic circular per les regions euorpees i la societat civil', hi participaran Sebastià Sansó, director general d'Educació Ambient, Qualitat Ambiental i Residus del Govern de les Illes Balears; Gonzalo Piernavieja, director d'R+D+i de l'Institut Tecnològic de les Illes Canàries; Josep Maria Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya i President d'ACR+ i Ferran Rosa, responsable de polítiques de residus de Zero Waste Europe.

Finalment, a la cloenda, prevista per a les 13.50 hores, intervindran Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea per a Catalunya i les Illes Balears i Joanna Drake, directora general adjunta a la Direcció Geneal de Medi Ambient-Comissió Europea.

Més informació ...