Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Cercle d'Economia de Mallorca demana a diputats i senadors lluitar per a la reforma del sistema de finan├žament

5 de junio de 2017

El Parlament de les Illes Balears ha acollit una reunió per debatre la reforma del sistema de finançament de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. L’acte, organitzat pel Cercle d’Economia de Mallorca, ha reunit els diputats per les Illes Balears al Congrés i els senadors de les diferents Illes i els elegits per la Comunitat  Autònoma.

La reunió, coordinada pel Parlament, amb l’assistència del president de la cambra Baltasar Picornell, ha tengut com a objectiu presentar el "Manifest per a la reforma del sistema de finançament" elaborat pel Cercle d’Economia i subscrit per una àmplia representació de la societat civil, els diputats al Congrés i els senadors elegits a les Illes Balears.

El president del Cercle d’Economia de Mallorca, Andreu Rotger, ha sol·licitat davant diputats i senadors dels diferents partits polítics fer un front i una estratègia comuna per aconseguir un sistema de finançament més favorable amb major inversions per part de l’Estat per a les illes balears.

El president del Parlament Baltasar Picornell, qui ha presentat i presidit l'acte, ha agraït a l'entitat que hagi impulsat aquesta iniciativa que ha catalogat de "petició històrica per a la Comunitat".