Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament lliura demà els premis de concurs de dibuix i redacció als guanyadors d'Eivissa

7 de junio de 2017

Són uns premis de dibuix i d'expressió escrita que organitza anualment el Parlament. A l'acte, que se celebrarà al Centre Cultural Can Ventosa, hi assistiran més de 300 escolars.

Demà dijous, dia 8 de juny, el Parlament lliurarà els premis als guanyadors del 13è concurs de dibuix i 10è concurs d'expressió escrita, 'Un Parlament per a tots i totes' i 'Valors i Parlament', en un acte que se celebrarà al Centre Cultural Can Ventosa d'Eivissa. També es lliuraran els premis als centres més implicats en el concurs de dibuix i redacció. Els noms dels premiats es desvetllarà durant l’acte.

A l'acte hi assistirà el president del Parlament, Baltasar Picornell, els membres de la Mesa Miquel Vidal i Miquel Àngel Jerez, el president del consell d'Eivissa, Vicent torres, el batle de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Ruiz, la delegada Territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer, el conseller d'Educació, Patrimoni, cultura, Esport i Joventut del Consell d'Eivissa, David Ribas, i diputades i diputats autonòmics per Eivissa.

La participació dels escolars ha consistit en la realització d’un dibuix amb un lema escrit sobre les funcions i l’organització del Parlament i un escrit relatiu a valors i Parlament.

El concurs de dibuix i d'expressió escrita, “Un Parlament per a tots i totes” i “Valors i Parlament” va ser ofert a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears i als alumnes de 5è de primària que han visitat la seu del Parlament, com activitat complementària.

El concurs ha tingut una gran acollida tant entre els centres com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.089 dibuixos i 1.368 redaccions de 78 centres.

Durant l’acte tots els estudiants rebran obsequis per la seva participació.

Els dibuixos i les redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2018 del Parlament.