Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Formentera acull el lliurament dels premis escolars de dibuix i redacció del Parlament

9 de junio de 2017

Avui matí, a la Sala de Cultura de Formentera (Es cine), s'han congregat més de 80 escolars de Formentera per celebrar l'acte de lliurament de premis als guanyadors del 13è concurs de dibuix i 10è concurs d'expressió escrita "Un Parlament per a tots i totes", que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears.

L'acte ha estat encapçalat pel president del Parlament, Baltasar Picornell, qui ha estat acompanyat per la consellera de Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Susana Labrador, el vicepresident segon de la Mesa del Parlament, Miquel Vidal, i per la delegada territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra, ha consistit en la realització d'un dibuix que representa les funcions i l'organització del Parlament, acompanyat d'un lema, i en la redacció d'un escrit sota el tema "Valors i Parlament".

Els concursos de dibuix i d'expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots els centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.089 dibuixos i 1.368 redaccions de 78 centres escolars.

Categories dels premis


Tots els centres de primària de Formentera han participat en ambdós concursos: el CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu i el CEIP Sant Ferran de ses Roques.

El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Diego Moyà Domínguez, del CEIP Mestre Lluis Andreu , mentre que el d'expressió escrita l'ha guanyat Javi Serra Cardona, del CEIP Mestre Lluis Andreu.

També s'ha lliurat el 2n premi Formentera de dibuix que ha correspost a Iker Contreras Jiménez, també del CEIP Mestre Lluís Andreu, el d'expressió escrita l'ha guanyat Valentina Nicoleta Dinea del CEIP Sant Ferran de ses Roques.

Finalment el 3r premi Formentera de dibuix ha correspost a Paula Tur Torres, del CEIP El Pilar i el d'expressió escrita l'ha guanyat Kayla López Ferrer del CEIP Sant Ferran de ses Roques.

Durant l'acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2018 del Parlament.

Més informació ...