Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Baltasar Picornell visita el Rainbow Warrior i dóna suport a la campanya contra els plàstics a la mar

15 de junio de 2017

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha visitat avui matí el buc insígnia de Greenpeace, Rainbow Warrior, amb motiu de la campanya “Menys plàstics, més Mediterrani”, que actualment porta a terme a Mallorca.

Picornell ha estat rebut i acompanyat pel portaveu d’aquesta iniciativa de conscienciació, Julio Barea, qui ha traslladat al president de la cambra la preocupació de l'organització ecologista per la densitat de plàstic que hi ha en la Mediterrània, la qual és igual a la que es troba en les denominades “sopes” de plàstic del Pacífic, amb una mitja d’una peça de plàstic cada quatre metres quadrats.

El president ha mostrat molt d’interès en el contingut d’aquesta campanya de Greenpeace, un tema que el preocupa també a nivell particular, i ha insistit en la necessitat de conscienciar la societat de la importància de fer un reciclatge en condicions. Ha recordat l’amenaça que suposa la presència de plàstics i microplàstics dins la mar, fins i tot per a la salut, ja que molts d’ells poden arribar als nostres plats a través dels peixos que els ingereixen.

No només el president, sinó tota la cambra balear, mostra una clara sensibilitat envers la preservació del medi ambient. Així ho constaten lleis com la de declaració de Parc natural d’Es Trenc-Salobrar, aprovada aquesta mateixa setmana, o l’ambiciós projecte que s’està desenvolupant de cara a la gestió dels residus.

 

 

Més informació ...
Documents