Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president ha rebut en audiència Joana M. Seguí i Isabel Rodríguez, vicerectores de la UIB

9 d'octubre de 2017

Amb motiu de la celebració de la V Lliga de debat universitari.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, i Isabel Rodríguez, vicerectora d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per conversar sobre la celebració de la V Lliga de debat universitari.

La V Lliga de debat universitari tendrà lloc del 20 al 22 de febrer a l’edifici de la Riera de Palma i la final serà divendres 23 de febrer al Parlament. Les inscripcions ja es poden fer en línia i hi ha de termini fins al 15 de desembre.

La participació en aquesta activitat inclou una formació complementària que consisteix en un taller d’oratòria a Mallorca, amb la professora Mila Melero,  i a Menorca, Eivissa i Formentera s’impartiran Tècniques de comunicació verbal i no verbal, amb la professora Francesca Vidal.

Pel que fa a la final de la Xarxa Vives, se celebrarà del 16 al 20 d’abril a la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El debat versarà sobre la següent qüestió: És Occident responsable del sorgiment de l’Estat Islàmic? La final del G9, d’altra banda, està pendent de confirmar.