Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull el Ple de l'Assemblea Balear de l'Esport

9 d'octubre de 2017

El Parlament de les Illes Balears acollirà avui dilluns a partir de les 18.30 hores a la sala d’Actes el Ple de l’Assemblea Balear de l’Esport (ABE), organitzat per la Direcció General d’Esports i Joventut de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, on s’hi troba adscrit.

L’Assemblea Balear de l’Esport (ABE) és, d’acord amb l’article 89 de la Llei 14/2006, de 17 d’octubre, de l’esport de les Illes Balears, l’òrgan de participació social i d’assessorament en matèria esportiva de la comunitat autònoma. El Decret 9/2008, de 18 de gener, en regula l’organització i el funcionament.

Aquesta és la segona convocatòria d’enguany del Ple de l’ABE que se celebra a la sala d’actes del Parlament (l’anterior fou el 29 de març), que és el màxim òrgan de participació del sector esportiu de les Illes.

En el Ple de l’ABE, encapçalat per la presidenta, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el vicepresident, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, es votaran les candidatures dels premis Esports IB que, per primera vegada, el Govern de les Illes Balears convoca a la comunitat autònoma.