Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament ha acollit el Ple de l'Assemblea Balear de l'Esport

9 d'octubre de 2017

El Parlament de les Illes Balears ha acollit avui dilluns, a la sala d’Actes una sessió ordinària del Ple de l’Assemblea Balear de l’Esport (ABE), organitzat per la Direcció General d’Esports i Joventut de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, on s’hi troba adscrit.

L’Assemblea Balear de l’Esport (ABE) és, d’acord amb l’article 89 de la Llei 14/2006, de 17 d’octubre, de l’esport de les Illes Balears, l’òrgan de participació social i d’assessorament en matèria esportiva de la comunitat autònoma. El Decret 9/2008, de 18 de gener, en regula l’organització i el funcionament.

Aquesta és la segona convocatòria d’enguany del Ple de l’ABE que se celebra a la sala d’actes del Parlament (l’anterior fou el 29 de març), i és el màxim òrgan de participació del sector esportiu de les Illes.

A l'ordre del dia del Ple de l’ABE, encapçalat per la presidenta, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el vicepresident, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, hi figuraven qüestions com la proposta de les candidatures als premis Esports IB i mencions al mèrit esportius de les Illes Balear que, per primera vegada, el Govern de les Illes Balears convoca a la comunitat autònoma; la prohibició de la venta d'alcohol als recintes esportius; i el canvi de nom del velòdrom Palma Arena, entre altres qüestions.