Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull una reunió extraordinària del Ple del CES

18 d'octubre de 2017

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència Marcos Peña, president del Consell Econòmic i Social d'Espanya, que ha visitat Mallorca per assistir a la sessió plenària, i l'actual president del Consell Econòmic i Social a les Illes Balears, Carles Manera.

Avui matí, el Parlament de les Illes Balears ha acollit una reunió extraordinària del Plenari del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, a la qual hi han assistit el president del CES d'Espanya, Marcos Peña, el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela i els anteriors presidents i diferents càrrecs del CES. L'obertura de la sessió i la presentació ha anat a càrrec de Carles Manera, president del Consell Ecòmic i Social a les Illes Balears.

Abans de l'inici del plenari, que s'ha celebrat a la sala d'Actes de la cambra autonòmica, el president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut en audiència protocol·lària el president del CES d'Espanya, Marcos Peña.

La temàtica de la reunió plenària s'ha centrat en els conceptes de 'crisi i negociació' i el paper que juguen els consells econòmics i socials en l'actualitat.

 

 

 

Més informació ...