Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Baltasar Picornell rep en audiència Amnistia Internacional Illes Balears

26 d'octubre de 2017

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut avui matí en audiència a representants d’Amnistia Internacional Illes Balears. La reunió ha estat motivada per la voluntat d’Aministia d’explicar al president la situació d’Ilham Tohti, que compleix condemna a cadena perpètua a Xina.

Ilham Tothi és un professor universitari conegut pel seu activisme pacifista en favor de la població de l’ètnia uigur, situada a la regió autònoma d’Uigur de Xinjiang, al nord-oest de la Xina, i que ha lluitat contra els abusos comesos contra aquesta minoria a Xina.

Per això, Amnistia Internacional a les Illes Balears ha manifestat la voluntat de contribuir a donar a conèixer el seu cas i conscienciar la comunitat internacional sobre els presos de consciència a Xina. Per a Amnistia “el règim de Beijing vol qualificar els uigurs de terroristes i extremistes per justificar la repressió dura contra ells, però la moderació i talant de diàleg d’Ilham Tohti no encaixa en aquesta línia de propaganda, essent, per tant, injusta la seva condemna”.

Més informació ...
Documents