Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament commemora el Dia Internacional dels Drets Humans

12 de diciembre de 2017

A la Sala d'Actes s'hi podrà visitar fins aquest divendres una exposició sobre la trajectòria del 38 anys d'Aministia Internacional a les Illes Balears.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, a la Sala de Passes Perdudes del Parlament, diputats i diputades de tots els grups parlamentaris han llegit, juntament amb activistes de les Illes Balears, els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans proclamada el 1948. Com a novetat, enguany també han participat en la lectura alumnes dels instituts d’educació secundària Pius XII, Josep Blanes i Sureda i Bendinat de Palma. L’acte ha comptat la interpretació amb violoncel del Cant dels Ocells per part del músic Javier Estévez. L'acte s'ha celebrat just abans de l'inici de la sessió plenària, quan s'ha procedit a la lectura d'una Declaració Institucional.

Exposició 38 anys d'Amnistia Internacional a les Illes Balears

Amb aquesta acte institucional s'ha donat  per inaugurada l’exposició d’Amnistia Internacional sobre drets humans, que romandrà a la Sala d’Actes del Parlament durant els dies 12, 13, 14 i 15 de desembre, i podrà ser visitada de 10.00 a 15.00 hores. Aquesta exposició, que s’emmarca en un programa organitzat per Amnistia Internacional amb diferents activitats per reivindicar la defensa dels drets humans, repassa la trajectòria de 38 anys de l’organització a les Illes Balears, incloent les accions de defensa d’Ilham Tothi celebrades a Palma el passat 25 d’octubre. L’exposició comptarà també amb un vídeo que es projectarà de forma continuada on es recullen les principals accions del grup local de les Illes Balears, un dels pioners d’Amnistia Internacional Espanya.

Més informació ...