Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Nins i nines sahrauís d'Escola en Pau visiten el Parlament

29 de diciembre de 2017

Cursen estudis a la nostra Comunitat on hi resideixen amb famílies d'acolliment.

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut a un grup de nins i nines sahrauís de l'associació Escola en Pau, que cursen estudis a la nostra Comunitat i que hi resideixen amb famílies d'acolliment.

Els estudiants, juntament amb les famílies d'acollida, han vingut acompanyats per la presidenta de l'associació, Carme Barceló i pel delegat del Poble Sahrauí a les Illes Balears, Ali Salem. Aquesta visita al Parlament ja és una tradició que es repeteix cada any durant les festes de Nadal.

Al torn dels parlaments en ocasió d’aquesta recepció, Ali Salem, després d'agrair l'acollida del Parlament, ha volgut aprofitar l'ocasió per fer notar el paper “tan important que du a terme el Parlament de les Illes Balears amb el seu suport a la causa justa sahrauí, especialment en la defensa dels drets humans dels territoris ocupats" i ha sol·licitat "continuar amb aquesta col·laboració amb l'objectiu de rompre amb l'embargament imposat per les autoritats d'ocupació del Marroc al Sàhara Occidental, mitjançant enviament d'observadors internacionals, i amb l’ajuda dels mitjans de comunicació i de la societat civil de les illes balears."

Carme Barceló, presidenta de l’associació Escola en Pau, ha volgut agrair de nou el suport del Parlament de les Illes Balears que “sempre ens ha obert les portes i que dóna suport a la causa sahrauí”.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha clos la recepció. En primer lloc ha donat la benvinguda als nins i nines d’Escola en Pau i ha manifestat, en nom de la institució, la gratitud per “aquest meravellós projecte”. També els ha encoratjat a, durant aquestes vacances de Nadal, recuperar “forces per reprendre amb ganes el curs passades les festes”; i els ha recomanat aprofitar  els mesos que queden de vacances i estudiar molt, que aprendre coses noves és sempre gratificant”.

A la recepció hi era present el diputat David Abril.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació ...