Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Jaume Far pren possessió com a director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears

16 de enero de 2018

Avui matí, a la Sala de Passes Perdudes, Jaume Far Jiménez ha pres possessió davant la Mesa del Parlament com a director de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears. Aquest organisme va ser creat després de l’aprovació per part del Parlament de la Llei 16/2016, de 9 de desembre. L’elecció de Jaume Far Jiménez com a director de l’oficina es va produir en el ple del Parlament el passat 19 de desembre de 2017.

Jaume Far, nascut a Palma el 1971, és funcionari del Cos Superior d’Inspectors d’Hisenda de l’Estat. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Hisenda Pública, Sistema Impositiu i Procediments Tributaris per la Universitat de les Illes Balears, en el camp professional ha treballat d’interventor-auditor de l’Estat, a la Subdirecció General de Control Financer d’Empreses i Ens Públics (Intervenció General de l’Administració de l’Estat), de Vocal del Tribunal Econòmic-Administratiu Regional de les Illes Balears, de delegat adjunt de l’Agència Estatal de l’Administració Tributària de les Illes Balears, de cap de la Dependència Regional de Recaptació de l’Agència Estatal de l’Administració Tributària de les Illes Balears, i com a director de l’Oficina Municipal de Tributs de l’Ajuntament de Calvià.

En el discurs posterior a la presa de possessió, el director de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears ha explicat les primeres actuacions de l’organisme, destacant com a funcions bàsiques la formació, com a part de la prevenció, i la investigació contra la corrupció.

Més informació ...