Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament acull la sessió Diputats per un Dia organitzada per Aldeas Infantiles

26 de enero de 2018

Enguany s’ha celebrat l’onzena edició d’aquesta sessió plenària, en la qual els infants han pogut reflexionar i debatre els compromisos per fomentar el valor de la confiança

Avui el Parlament de les Illes Balears ha acollit la sessió plenària de Diputats per un Dia, organitzada per Aldeas Infantiles SOS conjuntament amb l’Oficina de Defensa del Menor. La sessió ha estat presidida pel president del Parlament, Baltasar Picornell, que en el discurs de benvinguda ha agraït la tasca a Aldeas Infantiles, destacant el seu l’objectiu “de formar infants i joves com a ciutadans responsables, mitjançant la reflexió i potenciant-ne la participació”.

La sessió ha estat centrada en el valor de la confiança. Els infants dels col·legis Jesús Maria i Juan de la Cierva han presentat les seves reflexions i compromisos sobre aquest valor, que han estat votats després pels mateixos assistents.

A l’acte hi han assistit diputats dels diferents grups parlamentaris de la cambra, a més del director de l’Oficina de Drets del Menor, Serafín Carballo, el director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i el president d’Aldeas Infantiles SOS d’Espanya, Pedro Puig.

Podeu recuperar el ple sencer clicant a aquest enllaç al canal Youtube del Parlament.

 

Més informació ...