Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament commemora la signatura del Conveni de Viena

25 d'abril de 2018

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut el degà del Cos Consular, Diego Felipe Cadena, amb motiu de l'acte que ha acollit la cambra autonòmica per commemorar la signatura del Conveni de Viena sobre Relacions Diplomàtiques, el 24 d'abril de 1963.

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut el degà del Cos Consular i cònsol de Colòmbia, Diego Felipe Cadena, amb motiu de l'acte que ha acollit la cambra autonòmica per commemorar la signatura del Conveni de Viena sobre Relacions Diplomàtiques, el 24 d'abril de 1963. Es tracta d’un document format per 79 articles que regulen les relacions consulars, tant les funcions consulars com a tal, com tot allò que es refereix a l’estatut de les oficines i als funcionaris consulars.

L'acte, que ha tingut lloc a la sala d'actes del Parlament, ha començat amb les paraules de benvinguda del president de la cambra, Baltasar Picornell, que ha manifestat que “és un orgull poder gaudir de la vostra presència”, perquè “sou un trosset del vostre país aquí” que “ens apropa al món, ens agermana i crea un pont entre la vostra terra i la nostra”. El president ha valorat “la vostra tasca silenciosa i discreta que ens permet créixer tant culturalment com econòmica i que fa sentir un poc més a casa totes aquelles persones que han decidit viure a les nostres illes”. “Ningú millor que vosaltres no sap de la importància de la tasca quotidiana de col·laboració que duis a terme, i del fruit que això pot donar, tant a les empreses com als ciutadans”, ha afegit el president. Finalment Picornell, ha agraït “la vostra presència avui aquí, esperant que per molts anys puguem continuar celebrant unes bones relacions entre els vostres països i les nostres illes en un entorn de creixement mutu”.

A continuació el cònsol Cadena, s'ha adreçat als assistents i ha destacat la importància del treball consular en unes Illes Balears caracteritzades per la seva diversitat cultural. 

L’acte ha conclòs amb l’habitual fotografia de família a les escales de l’entrada del carrer Conquistador.