Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament lliura avui els premis de dibuix i redacció als estudiants d'Eivissa

6 de junio de 2018

L'acte serà avui dijous, a les 11.30 al Centre Cultural Can Ventosa i comptarà amb la presència del president del Parlament, Baltasar Picornell. Eivissa ha participat als concursos amb 253 dibuixos i 132 redaccions d'11 centres escolars de l'illa.

Avui dijous, dia 7 de juny, a les 11.30 h, el Centre Cultural Can Ventosa d'Eivissa acollirà el lliurament dels premis dels concursos de dibuix 'Un Parlament per a tots i totes' i d'expressió escrita 'Valors i Parlament' als estudiants d’Eivissa.

L'acte comptarà amb la presència del president del Parlament, Baltasar Picornell, del conseller del Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell insular d’Eivissa, David Ribas, del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Joan Ribas; de la delegada territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer; de diputats i diputades autonòmiques d'Eivissa. 

Els centres escolars que assistiran a l'acte són: CC Sa RealCEIP Puig d'en Valls, CEIP Puig d'en Valls, CEIP Sant Ciríac, CEIP Sa Bodega, CEIP S'Olivera, CEIP Torres de Balàfia, CEIP L'Urgell i CC Can Bonet.

Assistiran a aquest  lliurament de premis i inauguració, els alumnes guanyadors acompanyats del director del centre, el mestre tutor i companys del curs. El nom dels premiats es desvetllarà durant l’acte.

La participació dels escolars ha consistit amb la realització d’un dibuix amb un lema escrit amb les funcions i l’organització del Parlament i un escrit relatiu a valors i Parlament.

Els concursos de dibuix i expressió escrita Un Parlament per a tots i totes i Valors i Parlament varen ser oferts a principi de curs als alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears. Han tingut una gran acollida tant entre els centres, com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 2.195 dibuixos i 1.361 redaccions de 81 centres.  

Eivissa hi ha participat amb 253 dibuixos i 132 redaccions d'11 centres escolars.

Durant l’acte tots els estudiants rebran obsequis per la seva participació.

Els dibuixos i redaccions premiats sortiran en el proper calendari 2019 del Parlament.