Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Ple pren en consideració la iniciativa per fer gratuïtes les places d'aparcament dels hospitals públics

11 de septiembre de 2018

A partir d’ara, la iniciativa legislativa en forma de Proposició de llei continuarà la tramitació parlamentària pertinent per ser sotmesa a debat i a votació definitiva.

El ple ha pres en consideració per 46 vots a favor (Mixt-Gijón, Mixt-Aguilera, Mixt-GentxFormentera, Mixt-Ciudadanos, Podem, MÉSxMallorca, MÉSxMenorca, Socialista i Popular) i 2 vots en contra (Mixt-Seijas, Mixt-Huertas) una Proposició de llei per la qual es faculta el Govern de les Illes Balears perquè adopti les decisions adients perquè les places d’aparcament dels hospitals públics de les Illes Balears siguin gratuïts, amb la finalitat d'assegurar la igualtat dels ciutadans en les condicions d’accés, en el termini màxim de sis mesos.

A partir d’ara, la iniciativa legislativa, que fou presentada pels grups parlamentaris Socialista, Podem Illes Balears, MÉS per Mallorca i per la diputada del Grup Mixt-GentxFormentera, Sílvia Tur, continuarà la tramitació parlamentària per al seu debat i votació definitiva en plenari.

Debat


Al torn per part dels grups parlamentaris presentants de la iniciativa han intervingut els diputats Vicenç Thomàs (Socialista), Marta Maicas (Podem Illes Balears) i Miquel Gallardo (MÉS per Mallorca).


Al torn a favor de la proposició de llei ho han fet: Maria Antònia Sureda (El Pi-Proposta per les Illes Balears), Tània Marí (Popular) i Xavier Pericay (Mixt-Ciutadans) i Patrícia Font (MÉS per Menorca); mentre que al torn en contra han intervingut les diputades del Grup Mixt Montserrat Seijas i Xelo Huertas.

Més informació ...