Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament ha acollit la presentació de la Memòria del CES 2017

26 d'octubre de 2018

El Consell Econòmic i Social de Balears ha presentat avui divendres al Parlament la Memòria sobre l'economia, el treball i la societat de les Illes Balears 2017

Avui capvespre la Sala d'Actes del Parlament ha acollit la presentació de la Memòria del CES sobre l’economia, el treball i la societat de les Illes Balears 2017. A l’acte hi han assistit Baltasar Picornell Lladó, president del Parlament de les Illes Balears, Francina Armengol Socías, presidenta del Govern de les Illes Balears, a més del president del CES, Carles Manera Erbina, la vicepresidenta primera, Carmen Planas Palou, el vicepresident segon, Alejandro Texias Muñoz, el secretari general del CES, Josep Valero González, la presidenta de la Memòria, Maria Llompart Bibiloni i el director de la Memòria, Ferran Navinés Badal.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha donat la benvinguda als assistents a l’acte, afirmant que en un món dominat per les situacions complexes, un òrgan d’anàlisi com el CES és imprescindible. El president ha destacat que el diàleg, el més ampli possible, ha de ser la base per a qualsevol iniciativa que influeixi en el benestar de la nostra ciutadania.

Al matí el president Picornell havia rebut en audiència el president del CES Carles Manera i a una representació dels seus òrgans unipersonals que, tot seguit, han presentat la memòria davant els mitjans de comunicació en roda de premsa.

Podeu veure la presentació-resum de la memòria del CES clicant a l'enllaç següent: Memòria 2017 CES.