Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Parlamentaris debaten sobre el Projecte de llei de canvi climàtic i transició energètica a les Illes Balears

31 d'octubre de 2018

Avui horabaixa la Sala d'Actes del Parlament balear ha acollit un acte, obert al públic, on els grups polítics representats en aquesta cambra han pogut debatre sobre el Projecte de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica de les Illes Balears, ara en fase de tramitació parlamentària. Aquest esdeveniment forma part del cicle de jornades organitzat per Aliança Mar Blava i la European Climate Foundation per debatre sobre el contingut del citat projecte de llei .

En la taula rodona formada han epxosat els seus punts de vista sobre aquest tema, en representació dels seus respectius partits polítics: Tania Marí (Grup Parlamentari Popular), Sílvia Limones (Grup Parlamentari Socialista), Carlos Saura (Grup Parlamentari Podem Illes Balears), Joana Aina Campomar (Grup Parlamentari MÉS per Mallorca), Patrícia Font (Grup Parlamentari MÉS per Menorca), Jaume Font (Grup Parlamentari El Pi Proposta per les Illes Balears). Les diputades del Grup Mixt Silvia Tur, representant de Gent per Formentera, i Olga Ballester, han excusat les seves absències. 

La jornada s'ha estructurat en un primer torn d'intervencions en el qual els diferents representants polítics han pogut exposar els seus punts de vista sobre el Projecte de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, seguit d'un segon torn d'intervencions que els ha possibilitat confrontar i debatre entre ells les seves opinions sobre aquest tema, abans de donar pas a les preguntes del públic assistent. 

Després d'aquesta sessió de debat entre les forces polítiques, només queda per celebrar una altra jornada sobre “L'impacte de les instal·lacions energètiques en el paisatge”, la qual estava programada inicialment per al passat 10 d'octubre però es va suspendre a causa de la tragèdia patida en a Sant Llorenç des Cardassar, per la qual cosa es reprendrà el dimecres 21 de novembre, també a la Sala d'Actes del Parlament balear.

L'acte ha estat presentat i moderat pels organitzadors Carlos Bravo, coordinador del Secretariat Tècnic d'Aliança Mar Blava, i Sarah Oppenheimer, d'European Climate Foundation.

 

 

Més informació ...