Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president del Parlament rep en audiència a representants de la UNAC

5 de noviembre de 2018

Avui matí el president del Parlament, Baltasar Picornell, ha donat audiència a Tomás Arbona i Escolástico Muñoz, president i gerent de la Unió d'Asssociacions, Centres i Federacions d'Assistència a Persones amb Discapacitat de Balear (UNAC). 

Per iniciativa de la UNAC, el Parlament de les Illes Balears ha celebrat el 3 de desembre, des de fa anys, una sessió extraordinària plenària, dedicada a commemorar el Dia Mundial de les persones amb discapacitat. El motiu de l’audiència d'avui ha estat la sol·licitud de tornar a celebrar enguany aquest acte al Parlament i sobre el seu contingut i desenvolupament del mateix.

La Unió d'Associacions, Centres i Federacions d'Assistència a Persones amb Discapacitat de Balears, UNAC, és una Organització no Governamental sense ànim de lucre, d'àmbit autonòmic, constituïda en 1981 i inscrita en el Registre d'Associacions Empresarials del SMAC (Llei 19/1997 d'1 d'abril) i en el Registre Central de Serveis Socials de la CAIB (Decret 66/1999). La missió de UNAC és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

 

Més informació ...