Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Nins i nines sahrauís d'Escola en Pau visiten el Parlament

28 de diciembre de 2018

Cursen estudis a la nostra Comunitat on hi resideixen amb famílies d'acolliment.

El president del Parlament de les Illes Balears, Baltasar Picornell, ha rebut a un grup de nins i nines sahrauís de l'associació Escola en Pau, que cursen estudis a la nostra Comunitat i que hi resideixen amb famílies d'acolliment.

Els estudiants, juntament amb les famílies d'acollida, han vingut acompanyats per la presidenta de l'associació, Carme Barceló i pel delegat del Poble Sahrauí a les Illes Balears, Ali Salem. Aquesta visita al Parlament ja és una tradició que es repeteix cada any durant les festes de Nadal.

Al torn dels parlaments en ocasió d’aquesta recepció, el president del Parlament, ha donat la benvinguda als nins i nines d’Escola en Pau i ha manifestat, en nom de la institució, la gratitud per “aquest meravellós projecte”, tant a l'associació com a les famílies d'acollida. Picornell, ha fet notar "l'objectiu comú" de tots que és que "la realitat del poble sahrauí canviï" i que des del Parlament balear "continuarem fent feina perquè això sia possible".

Per la seva part, Carme Barceló, presidenta de l’associació Escola en Pau, ha volgut agrair de nou el suport del Parlament de les Illes Balears que “sempre ens ha obert les portes i que dóna suport a la causa sahrauí”. També ha manifestat la seva satisfacció pel resultat del programa "Madrassa" d'Escola en Pau, que ha donat estudis a nins i nines sahrauís, alguns dels quals ja han finalitzat els estudis i ja fan feina per poder enviar doblers a les seves famílies. Barceló ha volgut recordar el fet que els nins se sentin obligats a abandonar ca seva i a la seves famílies per poder estudiar "és una tragèdia", i que no hem d'oblidar que són infants "refugiats".

 

Més informació ...