Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Massiva participació ciutadana en la jornada de portes obertes al Parlament

1 de marzo de 2019

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha saludat els visitants que, a través de les visites guiades pels funcionaris de la cambra, han volgut conèixer aquesta institució.


 

Més de 1.500 persones han visitat avui horabaixa la seu del Parlament de les Illes Balears amb motiu de la jornada de portes obertes que ha organitzat la cambra autonòmica per celebrar el 36è aniversari de l’entrada en vigor de l’Estatut d’Autonomia.

Els ciutadans que s'han apropat a la seu del Parlament han pogut visitar les principals sales i els espais de l’edifici: Sala de Plens, Sala de Passes Perdudes, Sala Montenegro, Sala del Senat, Sala Verda i Biblioteca, entre d'altres.

També han tingut informació de primera mà sobre el funcionament, l'organització i la composició del legislatiu, així com sobre la història d'uns dels edificis més emblemàtics de Palma.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha rebut personalment a tots els grups de visitants els quals han pogut conversar amb ell i formular-li preguntes.

FOTOGRAFIES JORNADA PORTES OBERTES 2019