Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament rep la comitiva de les Festes des Vermar de Binissalem

5 de septiembre de 2019

El Parlament de les Illes Balears ha rebut avui matí la tradicional visita de les vermadores i vermadors de Binissalem amb motiu de les Festes de Vermar 2019.

La comitiva de vermadors i vermadores, presidida pel batle Víctor Martí, ha visitat avui matí el Parlament de les Illes Balears per tal de fer arribar al president de la cambra la convidada a la 55 edició de les Festes des Vermar de Binissalem 2019.

Hi han estat presents, a més de regidors i regidores del Consistori binissalamer, els cinc vermadors elegits enguany: Aida García (vermadora major), Xesca Canyelles (vermadora), Catalina Ferrà (vermadora), Llorenç Vicens (vermador) i Mateu Padilla (vermador). 

El president del Parlament, Vicenç Thomas, els ha rebut a la sala del Senat on ha pogut intercanviar impressions amb els joves vermadors i els representants municipals. 

Durant l'acte el president del Parlament ha intercanviat amb el batle i els vermadors obsequis protocol·laris i el batle li ha fet lliurament de la convidada oficial a la festa.