Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El president rep en audiència governadors espanyols de Rotary Club International i la governadora de Portugal

27 de septiembre de 2019

Avui matí el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomas, ha rebut en audiència els tres governadors espanyols de Rotary International, acompanyats de la Governadora de Portugal.

El motiu de l'audiència ha estat presentar al president de la cambra legislativa balear, els  projectes que es duran a terme a balears per ajudar a persones, col·lectius i organitzacions que necessiten el suport tant organitzatiu com econòmic.

És la primera vegada que els responsables de Rotary de la península Ibèrica fan junts un viatge oficial. Han triat Balears, perquè és la zona geogràfica de tota Espanya, on hi ha més clubs i més rotaris. A més, el Rotary Club Mallorca, el degà de tots, compleix enguany 40 anys d'existència, des de la instauració de la democràcia.

Cal recordar-vos que els rotaris de les illes, són els principals col·laboradors del Projecte Home, de Mallorca Sense fam, dels voluntaris de Monti-Sion, de Càritas diocesana, del Santuari de Lluc; a més d'organitzar l'Operació Kilo i el dinar de Nadal pels nins amb necessitats assistencials, entre altres acciones socials i comunitàries.