Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Francisca Aguiló i Antònia Maria Pou prenen possessió com a nou membres del Consell Assessor de Continguts i de Programació d'IB3

13 de noviembre de 2019

Avui matí, davant la Mesa del Parlament, Maria Francisca Aguiló Vallespir i Antònia Maria Pou Rotger, han pres possessió com a membres del Consell Assessor de Continguts i de Programació de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. Foren elegides pel Ple del Parlament durant la sessió de dia 29 d'octubre, ateses les renúncies que s'havien produïdes de Maria Antònia Puigròs i d'Aina Gutiérrez.

El Consell Assessor de Continguts i de Programació d’IB3, és l’òrgan de participació social en l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. La seva finalitat és integrar els representants dels diversos sectors de la societat de les Balears.

Les seves funcions són d’assessorament i assistència al Consell de Direcció i al Director General de l´EPRTVIB, en la definició i avaluació de les polítiques de programació, continguts, així com la participació en l’elaboració del model de l’ens públic. El Consell Assessor està format per quinze membres, elegits pel Parlament de les Illes Balears, els quals representen la pluralitat de la societat balear i de les illes que la componen. El Consell assessor de continguts es compon per sectors professionals: l’educatiu i el cultural, les associacions de consumidors i usuaris, així com les associacions representatives de persones amb discapacitat, joventut i gent gran.

El seu mandat té una durada de 4 anys, i s’ha de reunir una vegada cada quatre mesos.