Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Ple rebutja una iniciativa de Vox relativa a dades de delinqüència i immigració il·legal a les Illes Balears

26 de noviembre de 2019

Finalment, i al quart punt de l’ordre del dia de la sessió plenària del Parlament celebrada avui matí, s’ha debatut i votat una segona Proposició no de llei, presentada conjuntament pels Grup Parlamentari VOX-Actua Baleares, relativa a dades de delinqüència i immigració il·legal a les Illes Balears, la qual ha estat REBUTJADA per 51 vots en contra i 3 vots a favor (Vox). La iniciativa pretenia l’aprovació de l’únic punt següent:

El Parlament dels Illes Balears insta el Ministeri de l'Interior que faciliti al Govern de les Illes Balears les dades de delinqüència i condemnes, per nacionalitat i estatus de residència a Espanya.

Aquest text està pendent de revisió i correcció. El text oficial serà el que es publicarà al Butlletí Oficial del Parlament de les Illes Balears

 Intervencions

La iniciativa ha estat presentada i defensada pel diputat Sergio Rodríguez (Vox-Actua Baleares).

Al torn de fixació de posicions han intervingut els parlamentaris: Juan Manuel Lafuente (Popular), Cristina Mayor (Unidas Podemos), Juan Manuel Gómez (Ciudadanos), Miquel Ensenyat (MÉSxMallorca), Lina Pons (El Pi-Proposta per les Illes Balears), Patricia Font (Mixt-MÉSxMenorca) i Merces Garrido (Socialista).

Més informació ...