Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament commemora el Dia Universal dels Drets Humans

10 de diciembre de 2019

El president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomas, la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, diputats del Parlament, estudiants i activistes d'Amnistia Internacional, han llegit aquest dimarts, abans de començar el ple, els 30 articles de la Declaració Universal de Drets Humans.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, a la Sala de Passes Perdudes del Parlament, diputats i diputades de tots els grups parlamentaris han llegit, juntament amb activistes de les Illes Balears i alumnes de diferents centres educatius, els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans proclamada el 1948. L'acte s'ha celebrat just abans de començar el ple amb la lectura dels articles en català, castellà, gallec, maputxe, quítxua, aimara i anglès, 

Les paraules de benvinguda i obertura de l'acte han  anat a càrrec del president del Parlament, Vicenç Thomas i ha acabat amb la intervenció del coordinador d'Amnistia Internacional Illes Balears, Jaime Maisonneuve.

Ha clos l'acte una simbòlica encesa d'una espelma a càrrec del president del Parlament, la presidenta de les Illes Balears i del coordinador d'Aministia Internacional Illes Balears.

 

Més informació ...